Tags: Goedkoop 72mm Universele Professionele Lens Cap Cover voor Nikon, Hoge Kwaliteit 72mm Universele Professionele Lens Cap Cover voor Nikon, Chinese len caps Leveranciers.

€2.69 €2.83
  • Op voorraad
  • p284


  • Compatibel merk: Nikon
  • Pakket: Nee
  • Place of Origin: Guangdong, China (Mainland)
  • is_customized: Yes
  • caliber: 72mm

  • Soort Unit: stuk
  • Gewicht Pakket: 0.052kg (0.11lb.)
  • Afmeting Pakket: 8cm x 5cm x 1cm (3.15in x 1.97in x 0.39in)


T hanks voor bezoek! zoek je een goede 72mm Lensdop, hier uw droom zal uitkomen. professionele Front Lensdop voor uw camera lens! Lensdop Front Lenzen zijn waardevolle items en zelfs een kleine kras kan mar hen forever. Lensdop Front altijd beschermen uw camera lens met een lens cap! houd een reserve cap in je duiktas voor de onvermijdelijke verloren lensdop, ook! algehele, de Front Lens Cap is een waardevolle aanwinst een camera, als het beschermt de lens tegen krassen of vuil op het wanneer het niet in gebruik. knijp de zijkanten van de cap en vastklikken-het past goed en uw lenzen zijn bedekt. of je hand zacht zijn of grof, deze Lensdop Cover zal op of uit gemakkelijk wanneer u gebruik de kap. dus wat wacht je nog op?
specificaties: deze 72mm Lensdop klikt stevig uw lens de Voorste Lensdop is beschermen uw waardevolle lenzen van krassen en vuil de Lensdop Cover is een zeer handig item houden in uw gear bag de Voorste Lensdop is gemakkelijk en handig gebruik dit Front Lensdop kan beschermen de lens wanneer niet in gebruik van stof vlekken krassen en meer knijp de zijkanten van de cap en vastklikken, de 72mm Lensdop past goed en uw lenzen zijn bedekt dit is een originele product compatibel met: 72mm Nikon lens filter maat: 72mm/2.8in (Dia.)
Details:
bescherm uw Canon investering met echt Nikon lens, teleconverter en camera body mount caps knijp de zijkanten van de cap en vastklikken, dit Front Lensdop past goed en uw lenzen zijn bedekt Camera body mount caps beschermen de spiegel doos en reflex spiegel wanneer een lens niet is aangebracht op de camera body
hoe te Verwijderen een Lensdop?
een standaard lens cover komt meestal met een camera. kleiner digitale point en shoot camera 's zoals Nikon Coolpix of de Canon Powershot typisch hebben lens covers die automatisch intrekken wanneer u klik de knop. groter SLR en digitale SLR camera, zoals de Canon Rebel, typisch verwijderbare lens caps die komen met de camera. op deze camera 's, u moet verwijder de lensdop voordat u kan een foto. algehele, de cap is een waardevolle aanwinst een camera, als het beschermt de lens tegen krassen of vuil op de het wanneer het niet in gebruik bewust van je omgeving. ervoor zal niet kunnen drop de lens cap off een klif of drop het in iemand drink door ongeval. nemen de lensdop voordat de camera inschakelt. soms de lensdop zal pop off de camera en schade de cap grijp uw camera zodat het niet vallen uit uw handen door plaatsen uw rechterhand onder de camera om een firm grip. je kunt ook de camera 's band rond uw hals voor beveiliging plaats uw wijsvinger en de duim van gratis hand rond de cap. vele lens caps hebben twee kleine vergrendelingen over van elkaar. als dat het geval, druk de vergrendelingen in toward elkaar trek de lensdop en start nemen photographs. zet uw lensdop ergens je zal herinneren vervang de lensdop na elk gebruik. zal het uw lens tegen vuil of gebarsten
pakket Inbegrepen: 1x72mm Universele Lens Cap Cover voor Nikon


Schrijf uw recensie

Gerelateerde producten